Johan Van Durme

Burgemeester

  • Geboortedatum:

    22 september 1960

  • Geboorteplaats:

    Zottegem

Onze burgemeester is één en al energie, inzet en werkkracht. Zijn geregelde aanwezigheid op het gemeentehuis en op alle gemeentelijke activiteiten betekent een steun voor de Oosterzeelse bevolking en de verenigingen in het bijzonder.
Hij leidt op een schitterende wijze de huidige bestuursploeg en met hem varen we in veilige financiële wateren en is de toekomst van de gemeente in goede handen.
Hij is de coach die de ploeg op 14 oktober naar de overwinning zal leiden. Hij verdient ons aller vertrouwen om verder te besturen.

Naast zijn job als burgemeester is Johan ook nog leerkracht wetenschappen in Waregem.

Ik wil mij de komende 6 jaar inzetten voor:

1 adres voor alle dienstverlening,(politie, gemeente & ocmw) samen op Dorp 1! 

Mijn grootste droom voor Oosterzele tegen 2030 is:

Ik wens in 2030 nog altijd een groot aanbod aan buurtwinkels, jeugdbewegingen en verenigingen, die er voor zullen zorgen dat mensen elkaar blijven ontmoeten in een toffe sfeer.... een sfeer waar ruimte is om te praten, om elkaar te inspireren, om samen te zijn!

 

Onze burgemeester Johan Van Durme  is de voortrekker van Oost-Vlaanderen om overbodig watergebruik te beperken.  Door het warme…

Lees meer

De gemeente Oosterzele lanceert de urnengrafkelder, naar eigen zeggen uniek in Vlaanderen. Het doel is om zoveel mogelijk mensen…

Lees meer